Instellingen


design.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Instellingen
Recom Design
De klantenservice kan u snel een antwoord geven op uw vraag of meer informatie geven over een specifiek odnerwerp. vind uw antwoord voor vragen over het factuursysteem, u vind hier informatie over klanten, contacten, facturen en nog veel meer.
http://www.recom-design.nl/klantenservice/online-factuursysteem/systeem-instellingen

Roc
Als medewerker styling werk je bij een geÔntegreerd kledingbedrijf of in een bedrijf dat zich van concept tot eindproduct bezig houdt met kleding. je werkt op de afdeling Ďstylingí of Ďproductontwikkelingí. op basis van de ideeŽn, themaís en kenmerken van de stylist ga je aan het werk. je zoekt en verzamelt de juiste materialen en fournituren om te beginnen. dan maak je kleuren-, stoffen- en Ö
http://www.roc.nl/default.php?fr=details&id=8586

Groeneofferte
Groeneofferte
http://www.groeneofferte.nl/kennisbank/duurzame-subsidies

Vvveindhoven
Vvv eindhoven geeft informatie over recreatie en toerisme in de stad eindhoven, de regio en de rest van nederland. op de website van vvv eindhoven kan men een hotel, arrangement en groepsprogramma reserveren. verder vind je een evenementen kalender voor eindhoven en omgeving, ticket voorverkoopdata van (pop)concerten in nederland, een overzicht van restaurants, uitgaansgelegenheden, theaters, bioscopen, musea en bezienswaardigheden en informatie over winkelen, cadeaubonnen en eindhoven congres stad. online bestellen van brochures, fietsroutes en souvenirs kan via de webwinkel.
http://www.vvveindhoven.nl/nl/design/design

Mediacultuur
Mediacultuur
http://mediacultuur.net/instellingen/graphic-design-museum

BNO
Website van de beroepsorganisatie nederlandse ontwerpers (bno) met informatie, diensten en producten voor ontwerpers en hun opdrachtgevers, en andere partijen met interesse in de creatieve industrie. website of the association of dutch designers (bno), with information, services and products aimed at both designers and their commissioners, as well as other parties interested in the design industry.
http://www.bno.nl/

Archined
De architectuur site van nederland - nieuws, opinie, discussie,vacatures, boeken, tijdschriften en alle relevante architectuur links. the architecture site of the netherlands - news, column, discussion, jobs, books, magazines and all links relevant to architecture in the netherlands
http://www.archined.nl/

Industrie Forum Design
Industrie Forum Design
http://www.ifdesign.de/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy